Home/Jobba hos oss!
Jobba hos oss! 2018-02-28T12:40:20+00:00

Utvecklas som säljare där det bästa från HR och IT möts – HR2 Systems!

 

Vill du vara med på en spännande resa? Vill du göra skillnad? Då har du möjlighet till en spännande roll! HR2 Systems är ett tillväxtbolag som jobbar för starkare, bättre och mer engagerade organisationer. Vår filosofi är att reflektion, feedback och coaching skapar trivsel och minskar ohälsa. Med vår app Mentor och vårt molnbaserade system som stöttar både medarbetare och chef hjälper vi våra kunder att uppnå en hållbar medarbetarutveckling. Vi har idag kunder som bl.a. Lindorff, Länsförsäkringar och Akademiska Sjukhuset i Uppsala. Nu är vi i en spännande fas där vi söker en säljare som vill hjälpa organisationer i både offentlig såväl som privat sektor. Bortsett från världens bästa produkt, erbjuder vi kreativitet och innovation i sann startup-anda och en chans att göra skillnad både tillsammans med vårt team och för våra kunder!

 

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du ansvara för hela säljprocessen; alltifrån att boka möten till att genomföra dem och sedan driva affären i mål. Du hjälper även kunden att implementera, följa upp och vidareutveckla våra tjänster. Din roll blir att hjälpa ledning och HR att skapa insikter och bättre arbetssätt för medarbetaruppföljning och på detta sätt skapa hållbarare organisationer och välmående medarbetare.

 

Vem är du?
Du är en person som älskar att prestera och sätta upp mål för dig själv.  Du är ansvarstagande och du gillar när det går snabbt. Du är en naturlig relationsbyggare vilket innebär att du både älskar att träffa människor och att du genuint bryr dig om andra. Du tycker om sociala sammanhang och du är trygg och tydlig i det personliga mötet och du skapar ständigt nya kontaktmöjligheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tjänsteförsäljning och har du dessutom dokumenterad erfarenhet av ledarskap är det ett extra plus.

 

Vilka är vi?

Mentor är ett en molntjänst för medarbetarutveckling som genom reflektion, utveckling och coachning hjälper organisationer att utvecklas, uppnå trivsel och minska sjuktalen. Samtidigt som ett strukturerat målarbete genomförs. Mentor finns som app för att vara så tillgänglig som möjligt för användaren. Vi tycker att alla chefer borde få rätt förutsättningar för att vara chefer och att alla medarbetare borde få rätt förutsättningar för att utföra sitt arbete. Alla individer i en organisation har rätt att få sin röst hörd. Vår vision är att alla organisationer ska utvecklas genom hållbart engagerade människor. Då kommer vi längst.

 

Förutom ett roligt och utmanande arbete med glada kollegor så får du på HR2 Systems:

  • Vara med på en banbrytande resa
  • Utvecklas inom försäljning och skapa ett brett nätverk (sa vi att vår vd har ett förflutet som säljcoach?)
  • Bli en viktig spelare i vårt team där vi är noga med att fira framgångar och skapa trivsel
  • Möjlighet att bli delägare
  • Fast lön och löpande provision
  • 30 dagar semester

 

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till pia.nilsson@hr2.se senast 2018-03-28
För frågor, kontakta Pia Nilsson på nummer 070-384 45 08. Vi håller intervjuer löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höras!

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.